Fulltime UGC

De #1 online guide om een succesvolle UGC creator of Influencer te worden!

Duik in mijn uitgebreide online guide en ontdek mijn geheimen achter het worden van een succesvolle UGC creator & influencer. Doormiddel van deze guide krijg je alle tools & handvaten om meteen goed van start te gaan en succesvol uit te groeien als Creator. En hiermee duizenden euro’s per maand te gaan verdienen vanaf je telefoon.

Waarom juist kiezen voor Fulltime UGC?

Met 8 jaar ervaring als fulltime influencer en succesvolle UGC Creator & Coach, heb ik genoeg ervaring opgedaan met bedrijven om precies te weten wat hun behoeften zijn in UGC & Influencer marketing. Ervaring als coach is van onschatbare waarde, en daarom deel ik, in tegenstelling tot andere coaches, wekelijks mijn eigen samenwerkingen & resultaten. Hiermee ga je met de beste tips van mij aan de slag om succesvol te starten als UGC Creator. En een online inkomen op te zetten wat kan oplopen in duizenden euro’s doormiddel van UGC.

8 +
Jaar ervaring als UGC creator & Influencer
230 +
Studenten mogen opleiden tot UGC creator
€250
Gemiddelde opbrengst per UGC video

Dit verdiende ik onder anderen in mijn eerste maanden met UGC...

En jij kan dit ook!

Voordelen van het zijn van een UGC creator

Ontdek de talrijke voordelen van het zijn van een UGC Creator: van de flexibiliteit om je eigen uren te bepalen en creatief te zijn met content, tot de mogelijkheid om samen te werken met toonaangevende merken en een betekenisvol inkomen te verdienen.

Financiële vrijheid

Als UGC creator bereik je financiële vrijheid door content te delen en samen te werken met merken, waardoor je controle hebt over je inkomsten en je financiële doelen kunt realiseren.

Locatie onafhankelijk

Als UGC creator ben je niet gebonden aan een specifieke locatie; met enkel een internetverbinding kun je overal werken, of het nu vanuit huis, onderweg of vanuit inspirerende locaties wereldwijd is.

Investeren in jezelf

Met consistente content en betrokkenheid bij je publiek ontwikkel je jezelf tot een influencer binnen jouw niche, wat kansen op samenwerkingen, groei en impact vergroot. En voor de lange termijn zekerheid in een online inkomen zal verhogen.

Hoge winstmarges

Profiteer van de hoge winstmarges in UGC creatie, dankzij lage kosten en waardevolle content. Maximaliseer je inkomsten met onze bewezen methodes en behaal hoge winstmarges.

Startkapitaal vrij

Begin je UGC-carrière zonder startkapitaal; onze aanpak vereist minimale initiële investeringen, waardoor je direct aan de slag kunt en al snel je eerste video’s kunt maken.

Goed te combineren

Perfect te combineren met je school of studie: onze flexibele guide & coachingtrajecten passen naadloos in jouw drukke leven waardoor je gemakkelijk aan UGC kunt beginnen.

Over de eigenaresse

Door Lisanne Koning

8 jaar geleden ben ik begonnen als Influencer, mijn eerste samenwerking haalde ik binnen in 2015 en sinds die tijd heb ik al meer dan 400+ samenwerkingen gehad met bedrijven zowel als Influencer en UGC creator.

In die tijd heb ik enorm veel ervaring opgedaan als Fulltime content creator. En kan ik dus vol zekerheid zeggen dat ik de meest ervaren UGC Coach ben van Nederland.

Wat ga je precies leren?

In 75 uitgebreide bladzijdes leg ik je precies uit hoe ik maandelijks duizenden euro’s heb verdient via Social Media als UGC Creator & Fulltime Influencer.

Kennis

Hoe start je als UGC Creator?
Alle belangrijke UGC Termen uitgelegd.
Welke Tools & Apps heb je nodig?
Het maken van de perfecte content voor bedrijven.

1
Jij als UGC creator

Hoe maak ik een perfect portfolio?
Hoeveel geld vraag ik met samenwerkingen?
Pitchen naar brand + onderhandelen
Volledig UGC Contract template + uitleg.

3
Samenwerkingen

Hoe vind ik bedrijven?
UGC klanten vinden op Bol.com & Amazon
Hoeveel geld kan ik vragen?
BONUS: Doorgroeien als Influencer

2

Meld je aan als UGC Creator

Ontdek de wereld van User-Generated Content en transformeer je creativiteit in geld. Word nu lid van onze online community van UGC Creators en start vandaag nog met leren hoe je financiële vrijheid kan behalen door content te maken voor je favoriete merken zonder dat je hiervoor volgers hoeft te hebben.

Jouw journey als succesvolle UGC creator begint hier.

Fulltime UGC Guide

De #1 online Guide waar je alles leert om succesvol te worden als UGC Creator & Influencer.
89 excl btw
  • Uitleg over hoe ik maandelijks duizenden euro's verdien als full-time UGC creator en influencer op social media, in 75 bladzijdes.
  • Methodes voor het vinden van bedrijven om mee samen te werken en het creëren van een perfecte portfolio website.
  • Richtlijnen voor het bepalen van tarieven bij samenwerkingen.
  • Uitgebreide informatie over UGC content: de verschillen, het creatieproces, en tips voor het pitchen naar merken en onderhandelen.
  • Een volledige uitleg van contracten inclusief een template.
  • Overzicht van de beste tools en apps voor UGC en influencers, met een gedetailleerde uitleg van alle UGC-termen en strategieën om klanten te vinden op platforms zoals BOL.com en Amazon.

Wat onze studenten zeggen

Lees de inspirerende verhalen van onze tevreden studenten en ontdek hoe onze aanpak hun leven en carrière als UGC Creator heeft veranderd. Hun succesverhalen bieden een realistisch beeld van wat je kunt verwachten en hoe jij ook kunt groeien in

Item 1
Item 2
Item 3
Item 4
Item 1
Item 2
Item 3
Item 4

Veelgestelde vragen

Wat is UGC?

Merken betalen jou om content te maken van hun product of dienst, zodat zij deze content zelf kunnen gebruiken voor hun social media kanalen en advertenties. Je doet dus samenwerkingen net zoals de influencers doen maar ipv het zelf te posten stuur & maak je dit voor het bedrijf zelf.

Kan ik UGC Combineren met een fulltime baan of studie?

Jazeker! Bijna alle studenten van Fulltime UGC zijn student of hebben een baan. Aangezien jij jouw samenwerkingen volledig zelf in de hand hebt. Kan je voor jezelf inplannen hoeveel samenwerkingen jij per week wilt aannemen. Het moment dat je het wat drukker hebt kan je dit wat minder doen en wanneer je meer tijd hebt kan je weer meer samenwerkingen inplannen.

Kan ik geld verdienen als content creator zonder dat ik zelf veel volgers heb op social media?

Dit kan zeker! Je hebt helemaal geen volgers of een groot bereik op social media nodig om betaalde samenwerkingen te kunnen doen met grote merken. Het enige wat je nodig hebt is een telefoon & creativiteit.

Direct aanmelden

Klaar om je reis als UGC Creator te starten? Meld je nu direct aan en krijg onmiddellijk toegang tot alle middelen, trainingen en netwerkmogelijkheden die je nodig hebt om te groeien in de wereld van social media. Jouw pad naar succes begint hier – sluit je aan bij onze community en laat je talent schitteren!

Fulltime UGC

De meest uitgebreide en beste UGC cursus van Nederland.

Mijn eigen socials

Mijn UGC socials

© 2023 Fulltime UGC. Alle rechten voorbehouden. | Gemaakt door MHS Media