Fulltime UGC

De #1 online guide om een succesvolle UGC creator of Influencer te worden!

Duik in onze online guide en ontdek de geheimen achter het worden van een succesvolle UGC creator of influencer. Ontvang praktische inzichten, bruikbare tips en laat je inspireren voor een bloeiende carrière in de wereld van online contentcreatie.

Waarom juist kiezen voor Fulltime UGC?

Met 8 jaar ervaring als fulltime influencer en succesvolle UGC Creator & Coach, heb ik genoeg ervaring opgedaan met bedrijven om precies te weten wat hun behoeften zijn in UGC & Influencer marketing. Ervaring als coach is van onschatbare waarde, en daarom deel ik, in tegenstelling tot andere coaches, wekelijks mijn eigen samenwerkingen & resultaten. Met mijn persoonlijke begeleiding in het cursus traject via 1:1 calls en WhatsApp-support help ik JOU precies op maat om jouw succes te behalen in de online content wereld.

8 +
Jaar ervaring als UGC creator & Influencer
230 +
Studenten mogen opleiden tot UGC creator
€250
Gemiddelde opbrengst per UGC video

Over de eigenaresse

Door Lisanne Koning

8 jaar geleden ben ik begonnen als Influencer, mijn eerste samenwerking haalde ik binnen in 2015 en sinds die tijd heb ik al meer dan 400+ samenwerkingen gehad met bedrijven zowel als Influencer en UGC creator.

In die tijd heb ik enorm veel ervaring opgedaan als Fulltime content creator. En kan ik dus vol zekerheid zeggen dat ik de meest ervaren UGC Coach ben van Nederland.

Voordelen van het zijn van een UGC creator

Ontdek de talrijke voordelen van het zijn van een UGC Creator: van de flexibiliteit om je eigen uren te bepalen en creatief te zijn met content, tot de mogelijkheid om samen te werken met toonaangevende merken en een betekenisvol inkomen te verdienen.

Financiële vrijheid

Als UGC creator bereik je financiële vrijheid door content te delen en samen te werken met merken, waardoor je controle hebt over je inkomsten en je financiële doelen kunt realiseren.

Locatie onafhankelijk

Als UGC creator ben je niet gebonden aan een specifieke locatie; met enkel een internetverbinding kun je overal werken, of het nu vanuit huis, onderweg of vanuit inspirerende locaties wereldwijd is.

Investeren in jezelf

Met consistente content en betrokkenheid bij je publiek ontwikkel je jezelf tot een influencer binnen jouw niche, wat kansen op samenwerkingen, groei en impact vergroot. En voor de lange termijn zekerheid in een online inkomen zal verhogen.

Hoge winstmarges

Profiteer van de hoge winstmarges in UGC creatie, dankzij lage kosten en waardevolle content. Maximaliseer je inkomsten met onze bewezen methodes en behaal hoge winstmarges.

Startkapitaal vrij

Begin je UGC-carrière zonder startkapitaal; onze aanpak vereist minimale initiële investeringen, waardoor je direct aan de slag kunt en al snel je eerste video’s kunt maken.

Goed te combineren

Perfect te combineren met je school of studie: onze flexibele guide & coachingtrajecten passen naadloos in jouw drukke leven waardoor je gemakkelijk aan UGC kunt beginnen.

Hoe gaan we te werk?

Stap voor stap begeleiden we je door het proces om een succesvolle UGC Creator te worden. Van het ontwikkelen van jouw eigen personal brand tot het navigeren door de wereld van marketing & bedrijven. Wij zijn er om je bij elke stap persoonlijk te ondersteunen. Ontdek onze effectieve methodes en transformeer je passie in een bloeiende carrière als UGC creator.

Stap 1

Na je aanmelding gaan de we eerste coaching call inplannen samen met mij waarin we de start gaan bespreken en een persoonlijk plan gaan opzetten zodat jij met de juiste handvaten meteen aan de slag kan gaan.

1
Stap 2

Nadat je fundering is opgezet gaan we met een sterke pitch bedrijven benaderen en samenwerkingen opzetten die zowel betaald als onbetaald zijn. samen gaan we in contact met bedrijven onderhandelen voor de beste producten en bedragen.

2
Stap 3

In de 2e coaching call gaan we jouw personal brand verder optimaliseren en de kwaliteit van je content verder verbeteren. Hierdoor zullen er nog meer samenwerkingen binnenkomen en je socials + followers harder gaan groeien

3
Stap 4

Richting het einde van het traject gaan we jouw bedrijf samen verder opzetten, jezelf en je content verspreiden op meerdere platformen om zo de kans op samenwerkingen enorm te vergroten. Je hebt jezelf nu omgezet in ervaren UGC Creator die over net zoveel kennis beschikt als Lisanne, Gefeliciteerd!

4

Meld je aan als UGC Creator

Ontdek de wereld van User-Generated Content en transformeer je creativiteit in winst. Word nu lid van onze community van UGC Creators en begin met het delen van je unieke visie en talent op toonaangevende sociale media platforms. Jouw reis naar succes als influencer begint hier!

Fulltime UGC Guide

De #1 online Guide waar je alles leert om succesvol te worden als UGC Creator & Influencer.
89 excl btw
  • Uitleg over hoe ik maandelijks duizenden euro's verdien als full-time UGC creator en influencer op social media, in 75 bladzijdes.
  • Methodes voor het vinden van bedrijven om mee samen te werken en het creëren van een perfecte portfolio website.
  • Richtlijnen voor het bepalen van tarieven bij samenwerkingen.
  • Uitgebreide informatie over UGC content: de verschillen, het creatieproces, en tips voor het pitchen naar merken en onderhandelen.
  • Een volledige uitleg van contracten inclusief een template.
  • Overzicht van de beste tools en apps voor UGC en influencers, met een gedetailleerde uitleg van alle UGC-termen en strategieën om klanten te vinden op platforms zoals BOL.com en Amazon.

Wat onze studenten zeggen

Lees de inspirerende verhalen van onze tevreden studenten en ontdek hoe onze aanpak hun leven en carrière als UGC Creator heeft veranderd. Hun succesverhalen bieden een realistisch beeld van wat je kunt verwachten en hoe jij ook kunt groeien in

Item 1
Item 2
Item 3
Item 4
Item 1
Item 2
Item 3
Item 4
Item 5

Veelgestelde vragen

Wat is UGC?

Merken betalen jou om content te maken van hun product of dienst, zodat zij deze content zelf kunnen gebruiken voor hun social media kanalen en advertenties. Je doet dus samenwerkingen net zoals de influencers doen maar ipv het zelf te posten stuur & maak je dit voor het bedrijf zelf.

Kan ik UGC Combineren met een fulltime baan of studie?

Jazeker! Bijna alle studenten van Fulltime UGC zijn student of hebben een baan. Aangezien jij jouw samenwerkingen volledig zelf in de hand hebt. Kan je voor jezelf inplannen hoeveel samenwerkingen jij per week wilt aannemen. Het moment dat je het wat drukker hebt kan je dit wat minder doen en wanneer je meer tijd hebt kan je weer meer samenwerkingen inplannen.

Kan ik geld verdienen als content creator zonder dat ik zelf veel volgers heb op social media?

Dit kan zeker! Je hebt helemaal geen volgers of een groot bereik op social media nodig om betaalde samenwerkingen te kunnen doen met grote merken. Het enige wat je nodig hebt is een telefoon & creativiteit.

Direct aanmelden

Klaar om je reis als UGC Creator te starten? Meld je nu direct aan en krijg onmiddellijk toegang tot alle middelen, trainingen en netwerkmogelijkheden die je nodig hebt om te groeien in de wereld van social media. Jouw pad naar succes begint hier – sluit je aan bij onze community en laat je talent schitteren!

Fulltime UGC

Creëer, inspireer, groei – meer dan UGC, het is jouw toekomst

Navigatie

Contact

© 2023 Fulltime UGC. Alle rechten voorbehouden. | Gemaakt door MHS Media